TER LINDE SUSHI & BRASSERIE

TER LINDE SUSHI & BRASSERIE TER LINDE SUSHI & brasserie

order food online

Recentreview


4 stars out of 660 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from TER LINDE SUSHI & brasserie. Want to know more? Find out more.

15 May 2022 at 20:01 45 minuten te laat
15 May 2022 at 18:50 Enorm lekker. De gefrituurde sushi was nog heerlijk warm. Snelle levering!
15 May 2022 at 7:26 Grote variatie, heel vers en enorm lekker. De portie voor drie volwassenen was meer dan voldoende.
14 May 2022 at 8:06 Super lekker!!
30 Mar 2022 at 23:01 Top service. Second time I order here and second time this exceeds expectation! Well done!
24 Mar 2022 at 20:21 Super lekker eten en accurate wachttijd dragon eyes fried is
23 Mar 2022 at 21:27 Vriendelijke bezorger. Ook perfect op tijd zoals aangekondigd. Het eten was OK, op de frietjes na. Die zouden ze niet in een aluminium bakje mogen steken. Waren helemaal wak. Al bij al gaan we zeker opnieuw bestellen.
23 Mar 2022 at 8:51 het was wel lekker, maar ik had currysaus gevraagd, die vond ik niet terug bij bestelling, en de rijst was niet apart maar onder gerecht
20 Mar 2022 at 20:04 30 min te laat en koud eten
18 Mar 2022 at 20:08 Super lekker,zoals altijd
17 Mar 2022 at 13:38 Super lekker ! En op tijd ;) Wij hadden de wok met kip & noedels.. ik weet waar terug te bestellen
8 Mar 2022 at 21:04 Bestelling 5uur op voorhand op app gedaan, om ze ‘s avonds tijdig te hebben, zelfs dan nog 30min later dan gevraagd met 1 foute schotel. Hebben die 1u15min nageleverd. Smaak sushi wel lekker, hoewel ze uit elkaar vielen owv te droge rijst. Jammer!